GLAVNE ZVEZDE "GALIJA" I "SINDIKAT": Osmo izdanje Overload festivala poslednjeg vikenda u julu u Vladičinom Hanu

D. RISTIĆ

02. 07. 2022. u 12:20

U VLADIČINOM Hanu će, po tradiciji, poslednjeg vikenda u julu biti održan osmi po redu Overload festival, a kao zagravanje biće "poslužen" mini-festival posvećen ljubiteljima metal zvuka.

ГЛАВНЕ ЗВЕЗДЕ ГАЛИЈА И СИНДИКАТ: Осмо издање Оверлоад фестивала последњег викенда у јулу у Владичином Хану

Foto N. Skenderija

Uvod u najveći muzički festival na jugu Srbije, biće Overload metal fest, koji će 28. jula ugostiti bendove Burning Leaf, Restore + TBA, Quasarborn, Alitor i Mud Factory.

Prve festivalske večeri, u petak, 29. jula, zvezde Overloada biće "Iskaz", "Distrikt" i

"Beogradski sindikat", kojima će ovo biti najveći koncertni nastup u ovom delu Srbije do sada. "Beogradski sindikat" se u Vladičinom Hanu čeka još od 2020. godine, kada je festival zbog pandemije virusa korona morao da bude otkazan. Za ovo veče se očekuje potvrda još jednog značajnog imena doma muzičke scene, a nakon završenih svirki, za najizdržljivije posetioce je predviđena di-džej zabava.

Foto Tanjug

Naredne večeri, u subotu, 30. jula, festivalsku publiku juga zemlje zabavljaće "Kardinal point", "Popečitelji", "Mortal kombat" i "Galija". Overload nastavlja sa tradicijom održavanja muzičkih radionica koje predstavljaju dodatnu festivalsku atrakciju, a ove godine će biti posvećene ljubiteljima hip-hopa. Dnevna dešavanja biće upotpunjena i moto-skupom, defileom i bajkerskim igrama, a zainteresovanima će, kao i obično, na Sportskom centru "Kunjak" biti dostupan i prostor za kampovanje.

Overload poslednjih godina privlači sve veći broj posetilaca sa čitavog juga Srbije, ali i iz Severne Makedonije i Bugarske, a posebna povoljnost je što je ulaz na sva dešavanja potpuno besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna