PEVAČICA NE MOŽE NA MEDENI MESEC: Otkriveno zbog čega Katarina Grujić i fudbaler nisu otišli na svadbeno putovanje

Novosti online

11. 06. 2022. u 07:38

KATARINA Grujić i Marko Gobeljić morali su sva putovanja da odlože do novembra, pa i Medeni mesec.

ПЕВАЧИЦА НЕ МОЖЕ НА МЕДЕНИ МЕСЕЦ: Откривено због чега Катарина Грујић и фудбалер нису отишли на свадбено путовање

Foto: ATA images

Pevačica i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić planirali su da idu na letovanje, ali su zbog njenih tezgi i njegovih obaveza u klubu pomerili svadbeno putovanje za kraj novembra.

- Kaća i Marko su nepredvidivi. Kad god dobiju nekoliko dana slobodno, spakuju se bukvalno za pet minuta, rezervišu avion i hotel, a ćerkicu ostave kod Kaćine sestre Bojane. Tako su radili kada su išli u Crnu Goru i Dubai. Sada su planirali da idu na more, ali je Kaći menadžer zakazao nastupe do kraja novembra, a i on ima dosta obaveza u klubu. Zato su definitivno morali da odlože medeni mesec - priča izvor.

Kaću je priznala da je otkazala odmor zbog posla:

- Skoro nećemo imati zajednički odmor, jer imam zakazane nastupe do kraja novembra. Posle toga planiramo da idemo na dve nedelje na jedno lepo putovanje, ali ne bih otkrivala ništa - rekla je ona.

Kaća Grujić ne želi da angažuje bebisiterku. Pevačici u čuvanju ćerke Katje pomažu roditelji Biljana i Gruja, kao i sestra Bojana. 

(Informer)

BONUS VIDEO - Potukle se voditeljke slagalice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar