POZNATOM PEVAČU PARALIZOVANO LICE: "Ovo je ozbiljno, telo mi poručuje da moram da usporim" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 06. 2022. u 00:16

POZNATOM kanadskom pevaču Džastinu Biberu dijagnostifikovana je virusna infekcija zbog koje mu je paralizovano pola lica.

ПОЗНАТОМ ПЕВАЧУ ПАРАЛИЗОВАНО ЛИЦЕ: Ово је озбиљно, тело ми поручује да морам да успорим (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub/PeAcH

Biber je vest objavio na svom instagram profilu, i poručio je obožavateljima da će morati da otkaže niz koncerata dok mu se ne vrati osećaj na desnoj strani lica.

- Kao što verojatno možete videti na mom licu, imam sindrom koji se zove Remzi Hant sindrom. Vidite da ovo oko uopšte ne trepće. Ne mogu da se nasmejem na ovoj strani lica, i ova nozdrva se ne pomera. Tako je ova strana mog lica potpuno paralizovana - rekao je mladi pevač.

Foto: Instagram/justinbieber

Biber je pokušao da se nasmeje, trepće i mrda mišiće lica dok je snimao video, ali se jasno vidi da mu je jedna strana lica paralizovana.

- Dakle, za one koji su ljuti zbog otkazivanja emisija i koncerata, ja ih fizički ne mogu odraditi. Ovo je prilično ozbiljno kao što vidite - dodao je.

Pevač je rekao da je radio vežbe za lice kako bi pokušao da vrati pokrete, ali će trebati vremena da se oporavi.

- Voleo bih da to nije slučaj, ali očito mi telo govori da moram da usporim. Nadam se da razumete, a ja koristim ovo vreme samo da se odmorim i opustim i vratim na 100% kako bih mogao da radim ono za šta sam rođen - zaključio je.

BONUS VIDEO: Potukle se voditeljke slagalice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona