"ČULA SAM SE SA KONSTRAKTOM": Zorica Brunclik otkrila da li će nastupati sa umetnicom

Novosti online

02. 06. 2022. u 22:13

ZORICA Brunclik proslaviće svoj 67. rođendan na stadionu Taš, a kako je otkrila, veoma je uzbuđena zbog toga.

ЧУЛА САМ СЕ СА КОНСТРАКТОМ: Зорица Брунцлик открила да ли ће наступати са уметницом

Foto: Profimedia/Printscreen TV Pink

- Ovo zaista nije fraza, imaću i mnogo gostiju, da sa tolikim brojem ljudi da vam toliko njih peva "Divan dan", to je stvarno za privilegovane - kaže Zorica.

Legendarna pevačica je na sceni preko pedeset godina, a kako kaže jedino joj je žao što se nije našla na naslovnoj strani popularnog magazina za žene.

Naša predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, nedavno je izjavila da se pred svoj nastup na Evrovziji raspevavala uz Zoričinu pesmu "Težak je ovaj život", a Zorica otkriva da se nedavno i čula sa popularnom umetnicom.

- Čula sam se sa njom nedavno, ali ne na temu da bude gost. Moja unuka je želela da se slika sa njom, međutim Konstrakta je otišla iz škole. Ona mi se izvinila, rekla da je mnogo dece bilo i da je zato otišla - ispričala je Zorica.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Prvi ples Katarine Grujić i Marka Gobeljića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)