"METAK MI JE PROŠAO PORED GLAVE": Seka Aleksić progovorila o jezivom incidentu

Novosti online

28. 05. 2022. u 00:27

SEKA Aleksić otkrila je neke od najintimnijih detalja iz života, govorila o svom odrastanju i o tome koliko je ponosna na teške trenutke kroz koje je prošla sa porodicom u detinjstvu.

МЕТАК МИ ЈЕ ПРОШАО ПОРЕД ГЛАВЕ: Сека Алексић проговорила о језивом инциденту

Foto: Printskrin Instagram/seka_aleksic

Govorila je o svojim počecima, nepoznatim detaljima iz karijere, školovanju, ali i o tome koliko je put ka slavi i uspešnoj karijeri trnovit i pun uspona i padova. Takođe, prisetila se svog oca i kroz suze govorila o sećanju na njega. LJubavna priča pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića oduvek je izgledala kao prava bajka, a u emotivnoj ispovesti Seka je navela mnoge nepoznate pojedinosti iz porodičnog doma i braka.

- Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje dece i koja je požrtvovana mama - rekla je Seka Aleksić u emisiji "Realna priča", odgovarajući na pitanje koja je najveća predrasuda o njoj.

A onda se Seka Aleksić dotakla pitanja i odgovora šta je sve prošla kroz i tokom estradne karijere.

- Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. LJude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je od mene to što jesam napravilo teško detinjstvo - ispričala je Seka.

(Kurir)

BONUS VIDEO - IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SUSRET KRAJ PATRIJARHOVE BOLNIČKE POSTELJE: Pavle je u jednom trenu otvorio oči i digao ruku - prekretnica u Novakovoj karijeri