DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJAO U AUTU: Pevač bez pojasa snimao druga koji vozi sa detetom u krilu

Novosti onlajn

19. 05. 2022. u 15:09

PEVAČ Darko Lazić pre mesec dana bio je priveden zbog vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, a danas je napravio novi skandal.

ДАРКО ЛАЗИЋ ПОНОВО ДИВЉАО У АУТУ: Певач без појаса снимао друга који вози са дететом у крилу

Foto: Instagram/Darko Lazić

Darka su krajem aprila presretači zaustavili na auto-putu na Novom Beogradu u četiri časa ujutru zbog prekoračenja brzine, kada je vozio 117 kilometara na čas na deonici puta gde je dozvoljeno 80.

Osim prekoračenja brzine, Lazić je vozio pod dejstvom alkohola i narkotika i svi su mislili da će se nakon toga opametiti. Međutim, Lazić se sada sam snimao, ali na svu sreću on nije bio za volanom. Ipak, vozio se na mestu suvozača bez pojasa, dok je njegov drug koji je vozio istovremeno u krilu imao dete.

Darko je prvo snimao sebe kako se na mestu pored vozača vozi bez sigurnosnog pojasa, nakon čega je kameru okrenuo na zadnje sedište gde se videlo maloletno dete koje se vozilo bez sedišta predviđenog za decu.

Pravi šok usledio je onog momenta kada je podelio stori na kome se vidi isto to dete kako sedi u krilu vozača dok je automobil u pokretu.

Da situacija bude još strašnija, Darko je tokom snimanja dizao ruke u vis u čemu ga je sledio i mališan koji je tako ometao vozača.

Ovim potezom Lazić je razbesneo korisnike društvenih mreža koji su šokirani komentarisali novi Lazićev ispad.

"Zaustavite više ovog čoveka, ne zna šta radi", "Lazić ne planira da se zaustavi dok se ne desi neka tragedija", "Ovo je prestrašno za gledati, neka ga više neko zaustavi", glasili su neki od komentara.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)