"TANKA SAM SA STAŽOM": Konstrakta odgovorila na peticiju da joj se dodeli nacionalna penzija (FOTO)

Novosti onlajn

17. 05. 2022. u 20:09

NA Fejsbuku se pojavila neobična peticija kojom se skupljaju potpisi za predlog da se Konstrakti dodeli nacionalna penzija.

ТАНКА САМ СА СТАЖОМ: Констракта одговорила на петицију да јој се додели национална пензија (ФОТО)

Foto: Printscreen RTS

- Ana je svojom umetnošću, stavom, činjenjem, svakim svojim gestom i izgovorenom rečenicom prikazala i pokazala svetu najlepšu stranu našeg naroda. Našu zastavu je ponosno isticala na svakom mestu i svakom koraku pred milionima gledalaca najvećeg televizijskog spektakla u svetu - stoji u peticiji.

- Svoju pesmu je ponosno pevala na svom materinjem jeziku, za razliku od svih ostalih koji su svoje pesme pevali na engleskom. Da nije bilo mešanja politike, velika je verovatnoća da bi i pobedila. Slobodna umetnica mora biti zdrava i imati sigurnu egzistenciju - zaključuje se u tekstu peticije.

Konstrakta je podelila tekst peticije na svom Instagram storiju, statistiku o potpisima, kao i komentar u kojem je napisala:

- Lepo je ovo s penzijom. Ali moram vam reći da sam tanka sa stažom, ne znam bih li ga nakrpila i sutra da se zaposlim. Tako da će biti cvrčak i mrav priča - odgovorila je u svom stilu umetnica.

Foto: Printskrin/Instagram

Peticija je pokrenuta juče, a zasad ima nešto manje od 2.000 potpisnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)