NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVETU SE POJAVILA U JAVNOSTI: Nova frizura i stil oblačenja Šarlin od Monaka - da li je to najava promena?

Novosti online

01. 05. 2022. u 22:08

PRINCEZA Šarlin od Monaka prvi put se pojavila na nekom zvaničnom događaju sa suprugom i decom.

НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА НА СВЕТУ СЕ ПОЈАВИЛА У ЈАВНОСТИ: Нова фризура и стил облачења Шарлин од Монака - да ли је то најава промена?

Foto: Profimedia

Šarlin, koju nazivaju "najtužnijom princezom na svetu", delovala je skrušeno tokom obraćanja princa Alberta od Monaka na jednoj trkačkoj sportskoj priredbi.

Šarlin (44) je obukla sivo odelo, trenutno nosi vrlo kratku frizuru, a stručnjaci za govor tela su analizirali svaki njen pokret. Par je bio sa decom, sedmogodišnji princ Žak i princeza Gabrijela pravili su im društvo i zabavljali fotoreportere jer su se kreveljili. Ali tužni izraz lica princeze Šarlin bio je najupečatljivija slika dana...

- Držali su distancu, nisu se dodirivali, i Šarlin deluje zamišljeno i izolovano od svoje porodice. Ne gleda u muža, niti se trudi da imitira njegov položaj tela, a oči su joj pune tuge. Grlila je kćerku, i njen gest je poslužio i da pokaže da je devojčica s njom bezbedna, ali i da fotografi imaju priliku da ovekoveče njen verenički prsten i burmu - rekla je stručnjakinja za govor tela, DŽudi DŽons.

Problemi u braku para tema su tabloida već godinama. Ali kulminacija je bila u decembru 2020. kada je Čarls dobio treću tužbu za utvrđivanje očinstva. Tada su stigle prve naznake nestabilnosti bivše plivačice Šarlin - obrijala je pola glave, što su mediji ocenili kao gest pobune protiv pravila kraljevske porodice pod kojima mora da živi.

Foto: EPA

Princeza Šarlin od Monaka potom je prošle godine provela skoro deset meseci u Južnoj Africi, gde je dobila ozbiljnu infekciju disajnih puteva i morala je da bude hospitalizovana. U avgustu je objavljeno da je operisana četiri sata, potom još dva puta u jesen 2021, ali detalji nisu stigli do javnosti.

Čim se vratila u Monako, saopšteno je da princeza ide na lečenje od "iscrpljenosti" u Švajcarsku. U instituciju za lečenje uputila se nakon što je porodica priredila intervenciju. Mediji su naveliko špekulisali o tome da je princeza imala emotivni krah, i da je lečena na psihijatriji, ali to nikada nije potvrđeno.

BONUS VIDEO - VENČANJE KOJE JE OBELEŽILO 20. VEK: Lejdi Dajana je rekla "da", a to je gledalo 75 miliona ljudi

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

RASKID PREKO TELEFONA: Bivši dečko Ane Ivanović nije podneo što ga je ostavila