KAO NA PARASTOSU: Uskršnja porodična slika Šarlin od Monaka, "najtužnije princeze na svetu" (FOTO)

Novosti online

18. 04. 2022. u 22:18

PRINCEZA Šarlin najzad je uslikana sa suprugom, princem Albertom, i decom, a taj prizor ne odiše vedrinom i raspoloženjem.

КАО НА ПАРАСТОСУ: Ускршња породична слика Шарлин од Монака, најтужније принцезе на свету (ФОТО)

Foto: EPA

Uskršnja fotografija najtužnije princeze na svetu zabrinula je mnoge. Knez od Monaka Albert, njegova supruga Šarlin i deca, sedmogodišnji blizanci Gabrijela i Žak fotografisali su se u kneževskoj palati, ali na toj slici primetno je raspoloženje kao na parastosu.

Kneginja se nedavno vratila u Monako posle skoro četiri meseca lečenja na psihijatrijskoj klinici u Švajcarskoj. I dok mnogi misle da su odnosi između Šarlin i Alberta bolji, nova fotografija porodice pokazala je suprotno. Na njoj, najtužnija princeza, sa kratkom plavom kosom i vidnim manjkom kilograma, gleda u zemlju dok drži kćerku Garbijeru koja gleda u oca. Nije kneginja jedina neraspoložena na toj fotografiji. Istog raspoloženja je i njen sin Žak.

Mediji pišu da porodica nije ni izbliza srećna, da je Šarlin želela da ostavi princa zbog brojnih preljuba koje su nju gurnule u ponor. Dodaje se da ona ne može da napusti Monako i razvede se od princa jer bi izgubila starateljstvo nad decom.

BONUS VIDEO - VENČANjE KOJE JE OBELEŽILO 20. VEK: Lejdi Dajana je rekla "da", a to je gledalo 75 miliona ljudi

(Gloria)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna