SRAMNI NAPAD ALBANKE NA KONSTRAKTU: Naša predstavnica na Evroviziji na udaru ambasadorke lažne države!

Novosti online

27. 04. 2022. u 13:32

AMBASADORKA tzv. Kosova u SAD Vljora Čitaku napala je srpsku predstavnicu za pesmu Evrovizije Anu Đurić Konstraktu zbog uskršnje čestitke koju je pevačica uputila obožavaocima.

СРАМНИ НАПАД АЛБАНКЕ НА КОНСТРАКТУ: Наша представница на Евровизији на удару амбасадорке лажне државе!

Foto: Jutjub/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal/T7

Podsećamo, Konstrakta je na fotografijama sa uskršnjom temom sedela na stolici, dok su oko nje bila postavljena dva stočića u obliku latiničnog slova "Z".

Iako je u pitanju samo slučajnost, mnogi su te fotografije zlonamerno tumačili kao podršku ruskoj vojsci, koja tokom specijalne operacije u Ukrajini svoja vozila obeležava istim slovom kako bi se izbegla prijateljska paljba.

– U svetu je veoma malo "Z zemalja", a na čelu su očigledno Rusija i Srbija. Oni rade po istom priručniku i političkoj filozofiji – napisala je Čitakuova na svom Tviter nalogu, na kojem je podelila tvit u kome se, uz Konstraktinu fotografiju, tvrdi da Srbija podržava rusku operaciju u Ukrajini.

Konstrakta je juče, kao svojevrsni odgovor na dramu koja se stvorila zbog stočića, na Instragamu podelila tri objave.

U jednoj je pisalo: "Danas sam shvatila, ipak je ravna", u drugoj "Tupak je živ", a u trećoj "I svemir je ravan", čime je opisala sav besmisao insinuacija, kao i pokušaja ljudi da od stolova koji su deo scenografije naprave teoriju zavere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini