TRUDNA BRITNI SPIRS: Pevačica čeka treće dete

Novosti online

11. 04. 2022. u 22:37

SVETSKA pop zvezda Britni Spirs u drugom je stanju i čeka dete sa verenikom Semom Ašgarijem.

ТРУДНА БРИТНИ СПИРС: Певачица чека треће дете

Foto EPA

- I tako sam uradila test za trudnoću… i uh, imaću bebu - napisala je pevačica, a usledile su brojne čestitke.

Pevačici i njenom vereniku ovo će biti prvo zajedničko dete, a Britni već ima dva sina Šona Prestona i Džejdena Džejmsa iz prethodnog braka sa Kevinom Federlajnom.

Podsetimo, od novembru 2021. godine, Britni nema staratelja, kako je to bio slučaj prethodnih 14 godina, a nakon što je konačno postala slobodna, pevačica je nagovestila da razmišlja o proširenju porodice.

- Razmišljam o još jednoj bebi. Pitam se da li je ovo devojčica? - napisala je ona tada uz snimak.

Na ročištu koje je održano 12. novembra, u Višem sudu u Los Anđelesu, odlukom suda, Britni je tada povratila prava da sama odlučuje o svojoj imovini i svojim finansijama.

Britnin staratelj 14 godina bio je njen otac, Džejmi Spirs, na njegovo mesto nedavno je došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije, ali na poslednjem ročištu odlučeno je da je Britni potpuno slobodana i da joj ne treba staratelj.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove