"IMALA SAM KRVNI UGRUŠAK U MOZGU": Supruga DŽastina Bibera u 25. godini imala prve simptome moždanog udara

Novosti online

13. 03. 2022. u 23:51

SUPRUGA DŽastina Bibera i jedna od najpoznatijih i najtraženijih manekenki na svetu Hejli Biber, koja ima svega 25 godina, doživela je prve simptome moždanog udara u četvrtak ujutru.

ИМАЛА САМ КРВНИ УГРУШАК У МОЗГУ: Супруга Џастина Бибера у 25. години имала прве симптоме можданог удара

Foto: EPA

Ona je provela nekoliko dana u bolnici nakon što je osetila prve simptome moždanog udara, a tom prilikom oglasila se na društvenoj mreži Instagram da bi obavestila javnost da je osetila simptome koji liče na moždani udar.

- U četvrtak ujutru, sedela sam i doručkovala sa svojim suprugom kada sam dobila simptome slične moždanom udaru, nakon čega sam odvedena u bolnicu. Otkriveno je da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je izazvalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se sa tim izborilo samo od sebe i poptuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati- napisala je ova slavna lepotica.

Manekenka je trenutno kod kuće gde se oporavlja, a kako kaže, oseća se dosta bolje.

- Iako je ovo bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikada prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je, i tako sam zahvalna neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su brinuli o meni. Hvala svima koji su mi se obratili sa dobrim željama i brigom, i za svu podršku i ljubav - napisala je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Veliki povratak Donalda Trampa u Belu kuću – ovo se dešava jednom u 130 godina!