POLUSESTRA TUŽI MEGAN MARKL: Laže da smo odrasli u siromaštvu!

Novosti online

05. 03. 2022. u 11:42

SAMANTA Markl (57) podnela je tužbu u četvrtak u kojoj optužuje svoju polusestru, vojvotkinju od Saseksa Meghan Markl (40) za klevetu zbog intervjua koji je sa suprugom princem Harijem (37) dala Opri Vinfri u martu 2021. godine tražeći odštetu od veću od 75 hiljada dolara.

ПОЛУСЕСТРА ТУЖИ МЕГАН МАРКЛ: Лаже да смо одрасли у сиромаштву!

Foto: Printscren Youtube/GBnews/Profimedia

Polusestra Megan Markl, Samanta tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa prilikom intervjua kod Opre Vinfri lagala o njoj i njihovoj porodici. Optužila ju je da je izmislila priču o njihovom odrastanju u siromaštvu.

- Optužena nije bila prisiljena u dobi od 13 godina raditi na slabo plaćenim poslovima kako bi sastavila kraj s krajem; optužena je pohađala elitne i skupe privatne škole i časove plesa i glume u Los Anđelesu koje je plaćao njen otac. Tomas Markl je takođe platio njeno fakultetsko obrazovanje na Nortvesternu, uključujući školarinu, stanarinu i troškove života, čak je i pozajmio novac kako bi pokrio troškove - tvrdi Samanta.

Samanta smatra da je Megan nanela štetu reputaciji njihovog oca "kako bi očuvala i promovisala lažni narativ od prosjakinje do princeze".

Ona takođe tvrdi da je Megan lagala da je "jedino dete" i kada je poslednji put videla polusestru. Isto tako, tvdi da je Megan lagala da je Samanta promenila prezime u Markl nakon što je Megn počela da se zabavlja sa princem Harijem.

Navodno je optužila Megan da negativno utiče na prodaju njene autobiografije te da je sprečava da dobije posao i uzrokuje joj emocionalne i mentalne probleme, a traži odštetu veću od 75 hiljada dolara.

- Ova neutemeljena i apsurdna tužba samo je nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja. Posvetićemo joj minimalnu pažnju, to je sve što zaslužuje - izjavio je Meganin advokat Majkl Kamp.

(B92)

BONUS VIDEO - NA KRIMU OSVANULI PLAKATI: Simfepolj oblepljen podrškom ruskoj vojsci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave