GDE JE GRANICA? Demi Mur zaledila lice, jagodice izobličene od filera i botoksa (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 22:53

KAO da nije dovoljno iznenađenje promena na licu glumca Bredlija Kupera na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu, sada je i Demi Mur upravo zbog toga opet privlači pažnju javnosti.

ГДЕ ЈЕ ГРАНИЦА? Деми Мур заледила лице, јагодице изобличене од филера и ботокса (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA

Glumica se pojavila se na reviji modne kuće Iv Sen Loran u Parizu u savršenoj kombinaciji. Blistala je u crnom kompletu koji su činile široke pantalone i sako ispod kog nije imala ništa, a poseban šarm odeći su dale plave rukavice.

Ono što su mnogi primetili jeste da Demi izgleda potpuno drugačije. Iako nije govorila o zahvatima, osveženo lice bilo je nemoguće ne primetit. Na njemu su nestali svi tragovi bora i posebno su joj istaknute jagodice.

Iako o zahvatima nikada ne priča, nagađa se kako je glumica preterala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postaje je sve teže prepoznati.

Priča o njenim preteranim zahvatima počela je početkom 2021. godine kada se pojavila u ulozi modela na Fendi reviji. Tom prilikom glumičino lice izgledalo je deformisano, a neki su komentarisali i ukočeno.

Tada nije bilo jasno da li je reč o šminki ili zahvatima, ali ono što je svakako očigledno jeste to da se Demi podvrgla brojnim intervencijama. 

Čini se da uprkos brojnim kritikama, Demi nema nameru da se zaustavi, te redovno ubrizgava botoks i polako počinje da gubi svoju prirodnu lepotu. Zbog izgleda, fanovi i pratioci joj ispod fotografijama na društvenim mrežama ostavljaju brojne komentare u kojima ističu zabrinutost.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave