CRNI BREDLI, ŠTA URADI? Poznati glumac preterao s botoksom, toliko se izdeformisao da mu se i oblik glave promenio

Novosti online

03. 03. 2022. u 20:05

KADA se Bredli Kuper pojavio na dodeli SAG nagrada, niko nije mogao da skine pogled sa njegovog botoksiranog lica.

ЦРНИ БРЕДЛИ, ШТА УРАДИ? Познати глумац претерао с ботоксом, толико се издеформисао да му се и облик главе променио

EPA

Kuper možda jeste jedan od omiljenih neženja Holivuda, ali nakon što su se pojavile njegove fotke sa ovogodišnje dodele SAG nagrada jedan od najčešćih komentara koji se mogao pročitati na mrežama, da ovakav kakav je sada nikada ne bi mogao da smuva Irini Šajk sa kojom je ranije bio u vezi i sa kojom je dobio ćerku.

Naime, 47-godišnji glumac prošetao je crvenim tepihom podbulog i natečenog lica od botoksa, a gotovo da mimiku nije ni imao. Njegova transformacija nije prošla neopaženo, a mnogima je i dalje teško da poveruju da je čak i on poklekao pred popularnim trendovima za podmlađivanje, pogotovo jer mu to nije trebalo, odnosno, jedan je od retkih koji s godinama izgledaju sve bolje.

Koliko je preterao u procedurama svedoče i fotografije koje je objavio Daily Mail na kojima se može videti da sada ima manje bora nego pre par godina, a promenio mu se i oblik glave.

Zbog njegovog iznenađujućeg izgleda u drugi plan je pao prisni susret s Ledi Gagom, s kojom su ga povezivali kada su zajedno snimili film "Zvezda je rođena", a pisalo se i da je zbog nje ostavio suprugu Irinu Šajk s kojom ima ćerku, ali kasnije se pokazalo kao netačno.

Inače, osim Bredlija, na dodeli SAG nagrada izgledom je sve ponovo šokirala i Nikol Kidman, koja se takođe u zadnje vreme odala čarima botoksa. Ipak, ona nije jedina na "botched" listi već su tu godinama i Demi Mur, Kristin Dejvis, Viktorija Bekam, kao i Pamela Anderson.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!