MOJ ŽIVOT JE ČERGARSKI: Sloboda Mićalović otkrila čega se sve odrekla i šta sve mora da trpi zarad uspeha

Novosti onlajn

03. 03. 2022. u 16:26

GLUMICA Sloboda Mićalović priznaje da joj je u poslu, kojim se bavi dugi niz godina i ima zavidnu karijeru, snimanje van Beograda najteže, jer je tada odvojena od porodice.

МОЈ ЖИВОТ ЈЕ ЧЕРГАРСКИ: Слобода Мићаловић открила чега се све одрекла и шта све мора да трпи зарад успеха

Foto: Printscreen/Instagram/sloboda_micalovic_boba

- Teško mi pada kada snimam i u Srbiji, van Beograda, jer nisam sa decom i porodicom, ali moj život su i posao i porodica. Ja sam odavno shvatila da je to čergarski život i moja deca na to moraju da se naviknu. Naravno, ne bih volela da non-stop snimam u inostranstvu, i da nemam vremena za decu, porodicu i pozorište, za moj posao u Srbiji. Ali prijaju mi ovakvi povremeni izleti u druge kulture, predele. To mi je izazov. Svi mi glumci vapimo za izazovima i malo nam je tržište naše zemlje. Najvažnije je usuditi se da se otisneš dalje, a ja sam se usudila i divno je bilo to iskustvo – rekla je poznata glumica u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!