BLISTAJU OD SREĆE: Marija Kilibarda objavila prvu fotografiju sa dečkom Branislavom Vučelićem (FOTO)

M.K.

19. 02. 2022. u 13:04

VODITELjKA Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, dve godine uživaju u emotivnoj vezi.

БЛИСТАЈУ ОД СРЕЋЕ: Марија Килибарда објавила прву фотографију са дечком Браниславом Вучелићем (ФОТО)

Foto ATA Images

Iako Marija Kilibarda i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, te se nagađalo da će se ovog proleća tajno venčati, Marija je za "Novosti" rekla da je odlučila  da dok traje ova pošast ne pravi planove za velika okupljanja.

- Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje.

Kako je rekla za naš list, i Bane i ona su istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože:

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni - rekla je voditeljka.

Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu do sada nije mogla videti nijedna njihova zajednička objava. Ipak, voditeljka je danas odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju sa dečkom, na kojoj se može primetiti da par blista od sreće.

Marija je nedavno istakla i da joj je upravo Branislav najveća podrška.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je voditeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)