ODLOŽEN KONCERT ACA PEJOVIĆA: I u Leskovcu neće biti dočeka pravoslavne Nove godine

I. M.

12. 01. 2022. u 20:13

GRADSKI štab za vanredne situacije u Leskovcu usvojio je zaključak kojim predlaže ovdašnjoj Turističkoj organizaciji da odloži koncert Aca Pejovića zakazan povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

ОДЛОЖЕН КОНЦЕРТ АЦА ПЕЈОВИЋА: И у Лесковцу неће бити дочека православне Нове године

foto: I.Mitić

Na sednici, održanoj u sredu, je naglašeno da se epidemiološka situacija u Leskovcu ponovo komplikuje, a da je na teritoriji grada trenutno 275 aktivnih slučajeva bolesti. Broj zaraženih virusom korona raste, a procenat vakcinisanih je prešao 50 odsto. Sa sednice je ponovo upućen apel građanima da se imunizuju.

- U najboljem interesu institucija zdravstvene zaštite i svih zdravstvenih radnika je da građani izbegavaju okupljanja kako sistem ne bi doveli u opasnost. Zato smo sa mojim saradnicima zaključili da je trenutno najbolje rešenje da se koncert Aca Pejovića, zakazak za 13. januar i doček pravoslavne Nove godine, odloži za neki naredni period, neki datum oko 8. marta, odnosno kada epidemiološka situacija bude povoljnija i pogodonija – istakao je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca i komandat Štaba.

On je ponovo pozvao građane da iskoriste mogućnost da se vakcinišu kako bi što pre došli do kolektivnog imuniteta i kraja epidemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku