REPERI PESMOM PROTIV SAJBER TERORA: Nući, Sergej Pajić i Crni Cerak 11. februara na "Starfestu" na Sajmu u Beogradu

V. N.

12. 01. 2022. u 12:19

GLAVNE zvezde festivala "Starfest", koji će biti održan 11. februara na beogradskom Sajmu, biće mladi izvođači Nući, Sergej Pajić i Crni Cerak.

РЕПЕРИ ПЕСМОМ ПРОТИВ САЈБЕР ТЕРОРА: Нући, Сергеј Пајић и Црни Церак 11. фебруара на Старфесту на Сајму у Београду

Crni Cerak, Sergej Pajić, Nući, Foto ATA Images

Oni će, sa svojim kolegama, nastupiti zajedno kako bi poslali poruku svima koji trpe neki vid digitalnog nasilja da nisu sami, i da ispričaju svoju priču i tako spreče sajber teror koji je sve više prisutan među mladima. Cilj kampanje je da se podigne svest o ovom društvenom problemu, a najveći uticaj na mlade vrlo često imaju njihovi omiljeni izvođači.

- Želimo da naši izvođači i publika slave život i da podignu glas protiv svakog vida nasilja, posebno na internetu, koje najviše pogađa upravo njih - naveo je organizator festivala "Mjuzik star".

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u hotelu "Holidej in", saopšteno je da će "Starfest" biti održan u Hali 3, od 17 časova. Jedan od najpoznatijih repera i trepera mlađe generacije Igor Panić, poznatiji kao Nući, otpevaće svoje hitove "Bebo" i "Uđi na WA", trenutno njegovu najslušaniju pesmu sa više od 20 miliona pregleda na "Jutjubu" i "Tik-toku", dok će pobednik "Pinkovih zvezdica" i regionalna tinejdž zveda Sergej Pajić, otpevati "Naše leto", "Uspavanku", "Kad podivljam"... Momci pod pseudonimom "Crni Cerak", lokalna trep ekipa, izvešće, između ostalih, i pesmu "CC#2", koju su uradili za film "Južni vetar".

Karte za "Starfest" koštaju 1.900 dinara, dok je VIP ulaznica 4.900 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)