TAMO GDE STANUJE LJUBAV: Poznati okitili jelku u najhumanijem kafiću u Beogradu "Zvuci srca"

V. N.

23. 12. 2021. u 22:29

U JEDNOM od najlepših kafića u Beogradu, "Zvuci srca" u Čuburskoj ulici, prvom u regionu u kom rade mladi sa smetnjama u razvoju, desila se prava prednovogodišnja čarolija.

ТАМО ГДЕ СТАНУЈЕ ЉУБАВ: Познати окитили јелку у најхуманијем кафићу у Београду Звуци срца

Foto Tanjug

Naime, poznati glumci, muzičari, sportisti i književnici, organizovali su humanitarnu akciju kićenja jelke, u kojoj su, između ostalih, uživali i teniski trener Bogdan Obradović, karatistkinja Tanja Petrović, etno-umetnica Bilja Krstić, doktor novog primitivizma Nele Karajlić, Anja Alač, Eva Ras, Tašana Đorđević Adamović, Rastko Janković, Peđolino...

Prostor za rad kafea, radionice i prodavnice "Zvuci srca", gde se može popiti piće u pravoj domaćinskoj atmosferi i kupiti suveniri poput majica, cegera ili šolja koje dizajniraju mladi sa smetnjama u razvoju, obezbedio je Grad Beograd, a opremilo ga je Ministarstvo za rad.

Zaposleni, kojima niko drugi nije dao šansu, kažu da se tu osećaju dobro i korisno. Atmosfera je sad upotpunjena i okićenom novogodišnjom jelkom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima