"PREŽIVELA SAM PAKAO I POMIŠLJALA NA NAJGORE": Karleuša nikad iskrenija, otvorila dušu o najtežim trenucima (FOTO)

Novosti online

21. 12. 2021. u 13:28

JEDNA od naših najpoznatijih pevačica Jelena Karleuša uvek se oglašava povodom aktuelnih tema koje se događaju.

ПРЕЖИВЕЛА САМ ПАКАО И ПОМИШЉАЛА НА НАЈГОРЕ: Карлеуша никад искренија, отворила душу о најтежим тренуцима (ФОТО)

Foto Instagram/karleusastar

Ovog puta, povod za njen apel ljudima koji imaju svoje teške unutrašnje borbe bila je Kristina Kika Đukić koja je nedavno oduzela sebi život.

Pevačica je istakla kako se poistovećuju sa svima koji proživljavaju ovu vrstu bola jer je i sama bila žrtva takvog oblika nasilja kada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je gola. Takođe, uputila je i važnu poruku svima koji se iz bilo kog razloga osećaju loše, da to nije sramota reći i da obavezno potraže stručnu pomoć.

– Kad je mlada Kika, poznata jutjuberka, oduzela sebi život i od kad sam napisala post na tu temu, dobila sam na hiljade i hiljade poruka devojaka i žena koje su mi pisale o svojoj depresiji i problemima. Zatim, od mnogih mladih ljudi LGBT populacije koji se bore sa mnogim problemima naše sredine, itd., itd… Vidim da sam motivacija mnogima da dignu glavu i trgnu se, da budu jaki. Ali, depresija je ozbiljno stanje. Ja nisam ta koja treba da daje lekarske savete, treba vam neko ko će vam stručno pomoći jer depresija može biti izazvana i hemijskim promenama u mozgu te mora prvo da se otkrije uzrok nastanka. Ali mogu biti MOTIVATOR! Svi imamo probleme i svi se borimo kako znamo i umemo. Razlika između nas je što neki pokleknu, a neki nalaze snagu da izađu iz mraka kao pobednici. NIJE sramota tražiti pomoć kad je teško.

Foto: Instagram/karleusastar

 

BONUS VIDEO - SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Porodica i prijatelji ispraćaju jutjuberku na večni počinak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024