DUGO ČUVANA TAJNA: Evo kome je prvobitno bila namenjena najpoznatija pesma Aca Pejovića

Novosti onlajn

13. 12. 2021. u 19:17

PEVAČ Aco Pejović kroz svoju karijeru snimio je veliki broj pesama, a može se pohvaliti i da mu je gotovo svaka veliki hit.

ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Ево коме је првобитно била намењена најпознатија песма Аца Пејовића

Foto: N. Fifić

Ipak, jedna od njegovih najpoznatijih je numera "Ne diraj mi noći", a malo ko zna da ona nije bila napisana za Pejovića.

Biljana Spasić, autorka pomenutog hita, priznala je da će anegdotu vezanu za njega zauvek pamtiti, budući da su je prethodno odbila čak dva pevača - Luis i Rođa Raičević.

- Tu pesmu sam prvobitno namenila pokojnom Luisu koji je rekao: "Ej Biki, nije to za mene". Onda sam pesmu odnela kod Rođe Raičevića, koji takođe danas nije sa nama, on ju je iskomponovao, Aco Pejović je čuo i odmah snimio. Zlaja Timotić je odradio aranžman i sve ostalo je istorija", ispričala je Biljana u "Grand magazinu" pa dodala da je posebno raduju Pejovićeve reči za ovu pesmu.

- On je izjavio na jednom svom koncertu da je baš ta pesma njegova lična karta, zapravo pesma koja ga je proslavila - kaže Bilja.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA PONEDELjAK, 13. DECEMBAR: Blizancima uspeh, vodolije pod pritiskom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina