ODUVEK SAM BILA ŽENA SA OBLINAMA: Monika Beluči iskreno - "Nisam opsednuta izgledom"

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 12:26

ITALIJANSKA glumica Monika Beluči je u nedavnom intervjuu za "The Sunday Times Style" govorila o starenju, načinu održavanja svog izgleda, ali i prihvatanju sopstvenih godina.

ОДУВЕК САМ БИЛА ЖЕНА СА ОБЛИНАМА: Моника Белучи искрено - Нисам опседнута изгледом

Foto: EPA

Kako je rekla, ova 57-godišnja glumica ne boji se starenja, jer je prihvatila ovaj životni proces.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je za spomenuti časopis.

Komentarišući svoj izgled, otkrila je da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, jer više preferira vino i testeninu, ali povremene seanse pilatesa.

- Nisam opsednuta. Uvek sam bila žena sa oblinama, nikad previše mršava, takva je moja priroda. I želim da starim na miran način - kazala je, a potom dodala:

- Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao sa 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objašnjava.

Monika Beluči je istakla da "kada smo mladi imamo đavolju lepotu, koja je sasvim prirodna", ali da život ide dalje i da se moramo nositi sa starošću.

Ona je, takođe, pričala i o svojim ćerkama, ali i o odnosu s bivšim suprugom Vinsentom Kaselom, od kojeg se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

- Razdvojeni smo dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za celi život - rekla je prelepa glumica.

Kao majka koja je iskusila teške aspekte slave, Beluči je rekla da ne želi da uči svoje ćerke da budu u stalnom sukobu sa muškarcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)