BEN AFLEK O POMIRENJU SA DŽEJ LO: Srećan što sam dobio drugu priliku, mnogi nisu imali ni prvu (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2021. u 16:30

GLUMAC Ben Aflek (49) prvi put javno priznao svoja osećanja u obnovljenoj vezi sa najpopularnijiom latinom zvezdom DŽenifer Lopez (52).

БЕН АФЛЕК О ПОМИРЕЊУ СА ЏЕЈ ЛО: Срећан што сам добио другу прилику, многи нису имали ни прву (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Mogu reći da mi je to definitivno prelepo. I, znate, jedna od stvari koje sada stvarno cenim u svim aspektima svog života je to što se sve tako događalo i odrazilo na mene. Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran. Teško je reći ko ima više koristi, ne ulazeći u detalje o tračevima. I to je dobra priča. To je sjajna priča. Možete pisati pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije pametno sve deliti sa svetom. Znam da mi je prijatnije ako postavim zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim govoriti o svom privatnom životu u novinama. Malo ću se suzdržati - izjavio je Ben za WSJ.

Rekao je da je jako srećan što je u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali ni prvu.

- Srećan sam zbog svih lekcija koje sam poslednjih pet godina naučio u životu, zbog velikih problema u kojima sam se našao, najviše zbog boli koju sam naneo drugim ljudima - rekao je Aflek osvrnuvši se na propali brak s glumicom DŽenifer Garner u kojem nije mogao da se odrekne dva najveća poroka kocke i alkohola.

Foto: EPA

Prisetimo se, on je samo pre par meseci dao drugu šansu i obnovio svoju vezu posle 20 godina pauze sa DŽenifer Lopez malo nakon sto je ona napustila svog verenika Aleksa Rodrigueza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)