PRVA SLIKA JELENE JANKOVIĆ POSLE POROĐAJA: Nestala je iz javnog života, a sada se odlučila za promenu (FOTO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 23:26

NAKON što se porodila i dobila devojčicu sa svojim izabranikom Brankom Baraćem, nekadašnja teniserka Jelena Janković se potpuno povukla iz javnosti.

ПРВА СЛИКА ЈЕЛЕНЕ ЈАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА: Нестала је из јавног живота, а сада се одлучила за промену (ФОТО)

FOTO: AP

Svoj privatni život vešto čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njene porodične stvari, kao ni u izbor partnera. Jelena se porodila početkom aprila u jednom beogradskom porodilištu i to je jedino što se znalo o tom lepom događaju.

Reč je o uglednom doktoru Branku Baraću, internisti-reumatologu sa jedne privatne beogradske klinike. Upoznali su se prošlog leta posle Novakovog turnira, kada se i Jelena suočila sa koronom. Ljubav je planula na prvi pogled i sport je pao u drugi plan...

Nakon rođenja bebe, Jelena je objavila samo jedan stori na Instagramu, kada se pohvalila poklonima koje je dobila za svoju mezimicu. Upravo zbog toga, mnogima je danas zapala za oko fotografije nekadašnje teniserke, a korisnici društvenih mreža su primetili i promenu kada je reč o njenom fizičkog izgledu.

Naime, Jelena je ošišala šiške i prepustila kosu rukama poznatog frizera, koji je njenu kosu učinio talasastom i tamnijom. Jelena je dobila niz komplimenata, da joj ovakva frizura savršeno stoji i da je očigledno da joj uloga majke znatno prija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda