POZOVI DEČKA I RECI MU DA JE GOTOVO: Aleksandar Milić Mili otkrio kako je upoznao sadašnju suprugu - evo kakav im je brak danas (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 17:48

ALEKSANDAR Milić Mili uživa sa ženom Ninom sa kojom ima ćerku i sina, a sada je rešio da otkrije na koji način ju je upoznao.

ПОЗОВИ ДЕЧКА И РЕЦИ МУ ДА ЈЕ ГОТОВО: Александар Милић Мили открио како је упознао садашњу супругу - ево какав им је брак данас (ФОТО)

Foto: Printscreen/TV Prva

- Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski. U to vreme se družio sa grupom devojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice - započinje priču Mili za medije pa dodaje da iz velikog imanja nije izlazio:

- Ja iz te vile skoro da nisam ni izlazio, i dan - danas odem samo tri - četiri puta godišnje do grada - kaže Mili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Kompozitor tvrdi da su devojke koje su bile u njegovom društvu prenosile sve Nini, koja je tada živela u Italiji gde je i studirala. U međuvremenu, igrom sudbine pevač se seli iz vile u mali studio od čitavih 15 kvadrata na Dorćolu.

- Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju - žali se Mili i dodaje da kada ju je video odmah je znao da će je oženiti.  

Aleksandar Milić Mili uživa sa ženom Ninom sa kojom ima ćerku i sina, a sada je rešio da otkrije na koji način ju je upoznao.

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Miliju nije bio problem da ostavi sve zbog nje, a isto tako mu nije bio problem da joj kaže da javi dečku da raskida kako bi bila sa njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

- NJoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)