VELIKA AUKCIJA PREDMETA IZ KULTNIH HOLIVUDSKIH FILMOVA: Vrednost predmeta od 20.000 do 40.000 dolara

Novosti online

30. 11. 2021. u 13:01

ODELO Džona Travolte iz filma "Pulp Fiction", daska za surfovanje Patrika Svejzija iz "Paklenog talasa" i svetlosni mač Lijama Nisona iz "Fantomske pretnje" biće ponuđeni na velikoj aukciji predmeta iz kultnih holivudskih filmova na Beverli Hilsu.

ВЕЛИКА АУКЦИЈА ПРЕДМЕТА ИЗ КУЛТНИХ ХОЛИВУДСКИХ ФИЛМОВА: Вредност предмета од 20.000 до 40.000 долара

Foto IMDb

Više od 1.200 predmeta korišćenih u "Betmenu", "Povratku u budućnost", filmovima o Hariju Poteru i Džejmsu Bondu i u "Igri prestola" biće ponuđeno na prodaju, a naći će se i odeća Merilin Monro, Brusa Vilisa i Kijanu Rivsa.

Organizatori smatraju da će najviše interesovanja izazvati crno odelo Perija Elisa koje je nosio Džon Travolta u filmu "Pulp Fiction", svetlosni mač Lijama Nisona iz filma Ratovi zvezda "Fantomska pretnja" i poznati žuti kombinezon Brus Lija (koji nije nosio sam glumac nego njegov kaskader u filmu "Igre smrti") kao i njegove crne nunčake izrađene po meri.

Vrednost svakog od nabrojanih predmeta procenjena je na 20.000 do 40.000 dolara.

Odeća koju je nosio Arnold Švarceneger u "Terminatoru 2" - bajkerska jakna i kožne pantalone - procenjena je na 20.000 do 30.000 dolara.

Osim za čarobne štapiće kojima su rukovali razni likovi iz filmova o Hariju Poteru, ljubitelji akcijskih filmova na aukciji će se nadmetati za kupovinu oružja koje je koristio Brus Vilis u ulozi Džona Meklejna u "Umri muški" ili na snimanju filma "Džon Vik".

Obožavaoci velikih holivudskih glumica imaće priliku da nabave brojne lične predmete koji su nekada pripadali nezaboravnoj Merilin Monro, Elizabet Tejlor i Doris Dej.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri