GLUMAC LEŽAO POVREĐEN: DŽordž Kluni umalo poginuo u nezgodi - mislio da su mu to poslednji minuti života, a prolaznici ga slikali!

Novosti online

30. 11. 2021. u 00:19

HOLIVUDSKI glumac DŽordž Kluni prisetio se nedavno jednog od najtežih trenutaka u životu, kada je bio teško povređen.

ГЛУМАЦ ЛЕЖАО ПОВРЕЂЕН: Џорџ Клуни умало погинуо у незгоди - мислио да су му то последњи минути живота, а пролазници га сликали!

Foto: EPA

Naime, Kluni je u junu 2018. godine doživeo saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu. Glumac je tada završio u bolnici pošto se automobil zaleteo na njegov motor. Kako je Kluni za "Sunday Times" ispričao, sve se dogodilo na Sardiniji, gde je snimao "Catch-22", a na putu do seta udarila su ga kola. Najcrnje misli su mu prolazile kroz glavu u tim momentima.

- Samo sam čekao da se ugase svetla. Sad sam dobro - rekao je glumac.

Ono što je njemu zasmetalo jeste što su se tada oko njega okupili brojni ljudi koji su ga snimali i fotografisali, dok je on povređen ležao.

- Ako ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na zemlji i mislite da su to poslednji minuti vašeg života, jeste to da ćete za neke ljude uvek biti zabava za njihov Fejsbuk. Pozitivan sam lik, ali iz toga sam izvukao zaključak da sam za njih samo zabava. Želite da uhvatite svakog od njih i protresete ih - ispričao je Kluni.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)