VILIJAM I HARI SE SUKOBILI ZBOG MEGAN MARKL: Glumica odgovorna za raskol - "Imam osećaj da sam izgubio najboljeg prijatelja"

Novosti online

28. 11. 2021. u 16:47

KADA je princ Vilijam saznao da će njegov brat, princ Hari, da zaprosi Megan Markl, navodno je upozorio Harija da ne žuri, a došlo je i do sukoba u kraljevskoj porodici, piše u novoj knjizi "Braća i žene", Kristofera Andersena.

ВИЛИЈАМ И ХАРИ СЕ СУКОБИЛИ ЗБОГ МЕГАН МАРКЛ: Глумица одговорна за раскол - Имам осећај да сам изгубио најбољег пријатеља

Foto: Tanjug AP

Princ Hari je bio toliko ljut kada je njegov stariji brat doveo u pitanje svoju brzu romansu sa Megan, da mu je izleteo: "Šta ti misliš ko si ti, dođavola?", navodi se. Navodni ispad dogodio se u septembru 2017. kada je Hari nagovestio da se sprema da zaprosi svoju devojku, što je navelo Vilijama da upita: "Zašto žuriti?".

Ovo je prema insajderu iz palate koji je doprineo novoj knjizi Andersena pod naslovom: "Braća i žene: Unutar privatnih života Vilijama, Kejt, Harija i Megan", koja izlazi 30. novembra. Autor je opisao i nekadašnju blisku vezu između takozvanog "naslednika i rezervnog" i drame koja je navodno dovela do njenog prekida.

Sukobi su navodno počeli kada su se članovi Harijevog užeg kruga zabrinuli zbog njegove burne romanse sa razvedenom ženom koju je upoznao na "sastanku na slepo" u julu 2016. Jedan od skeptika bio je njegov ujak, Erl Spenser, brat pokojne princeze Dajane, koga je Vilijam angažovao da podvuče svoje mišljenje da ljubavnici treba da uspore.

Taktika je, piše Andersen, učinila "stvari mnogo gorom" jer je Hari "bio besan što je njegov brat aktivno tražio da se drugi mešaju u njegove lične poslove". Hari se ubrzo naljutio, kako se navodi, na svakoga za koga je smatrao da je protiv Megan.

Hari je veličao vrline svoje devojke svom bratu pre nego što su se ona i Vilijam upoznali. Ali ranije je brinuo da li će Vilijam, koji, kako Andersen piše, može biti "veoma grub". Vilijam je, tvrdi se u knjizi, u početku bio očaran, ali je ubrzo počeo da sumnja.

Andersen piše da su Vilijam i njegova supruga Kejt "hteli pravu englesku ružu" za Harija, te je princ postao uznemiren naslovima o Meganinom ocu, Tomasu Marklu. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, tvrdi u knjizi, bili su posebno "zabinuti" javnim upozorenjima Meganine polubraće i sestara, Samante i Tomasa, da će Megan biti otrovan dodatak porodici.

Navodno je izrazio zabrinutost princu Čarlsu, obavestivši svog oca da je Harijeva opsesija Megan "kao nešto što nikada nisam video". Vilijam je tada rekao da se "oseća kao da je izgubio najboljeg prijatelja".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)