ULEPŠALA TMURAN DAN U LONDONU: Raspoložena Kejt Midlton u ružičastom izdanju oduševila sve prisutne

Novosti online

25. 11. 2021. u 14:00

VOJVOTKINjA od Kembridža bila je pravo osveženje tokom tmurnog dana u Londonu. Za svoju posetu jednoj školi, u severnom delu grada, odabrala je veseli ružičasti kaput, a u istoj je boji bila i rolka koja je bila ispod njega.

УЛЕПШАЛА ТМУРАН ДАН У ЛОНДОНУ: Расположена Кејт Мидлтон у ружичастом издању одушевила све присутне

Foto: Profimedia

Kao i uvek, 39-godišnja vojvotkinja od Kembridža prilagodila je svoju odevnu kombinaciju događaju kom je prisustvovala. Ovoga puta, posetu srednjoj školi u severnom delu Londona upriličila je roze kombinacijom, koja je unela boje uprkos lošem vremenu. 

Foto: Profimedia

 

Kao i uvek elegantna i otmena, Kejt je ovoga puta odobrala crne pantalone od odela, uz koje je nosila ružičastu rolku i kaput u istoj boji. 

Ova kombinacija je dodatno naglasila njenu vitku figuru, a njen kaput bio je pun pogodak za ovo loše i tmurno vreme. 

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. NOVEMBAR: Rakovima treba predah, škorpijama izazov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja