CELA ESTRADA JE TU, ALI NEMA CECE: Ovo je razlog zašto se nije pojavila na komemoraciji Marini nakon skandala na sahrani

Novosti online

24. 11. 2021. u 16:38

U STAROM dvoru na komemoraciji tekstopiscu Marini Tucaković među brojnim pripadnicima srpske estrade nije se pojavila folk zvezda Ceca Ražnatović.

ЦЕЛА ЕСТРАДА ЈЕ ТУ, АЛИ НЕМА ЦЕЦЕ: Ово је разлог зашто се није појавила на комеморацији Марини након скандала на сахрани

FOTO: Ataimages

Naime, Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

Kako piše "Blic", ona se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Komemoraciji prisustvuju Ana Nikolić, Ana Bekuta, Jovana i Željko Joksimović, Ana Stanić, Jelena Karleuša, Žika i Jelena iz "Zane", Goga Sekulić, Dragana Mirković i mnogi drugi.

Podsetimo tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. u 67. godini. Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

BONUS VIDEO - KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Prijatelji, porodica i kolege se okupili da odaju počast umetnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!