MERIMA NJEGOMIR JE PREMINULA NA ROĐENDAN HALIDA BEŠLIĆA: Pevač skrhan bolom zbog smrti prijateljice: "Pamtićemo je po njenim pesmama"

Novosti online

20. 11. 2021. u 15:56

HALIDA Bešlića pogodila je smrt Merime Njegomir, njegove koleginice i velike prijateljice.

МЕРИМА ЊЕГОМИР ЈЕ ПРЕМИНУЛА НА РОЂЕНДАН ХАЛИДА БЕШЛИЋА: Певач скрхан болом због смрти пријатељице: Памтићемо је по њеним песмама

Foto: Arhiva Novosti

Da mu bude još teže, Merima Njegomir je preminula baš na njegov 68. rođendan.

- Eto, desilo se to sa Merimom baš na moj rođendan, danas je moj rođendan i bio bi rođendan Tomi Zdravkoviću. Ode Marinko, ode Merima... Jedna plejada, moja generacija faktički. Ja i Merima smo bili dobri prijatelji. Jedna je od retkih pevačica koja je uvek bila u samom vrhu. Velika pevačica i dobra osoba - istakao je Bešlić.

Znao je da se Merima bori sa zloćudnom bolešću i tužnu vest je očekivao.

- Nekako, kada čovek to očekuje, na neki način lakše podnese. Ali opet, baš mi je žao i nikada nisi spreman. Nek je Merimi laka zemlja, bila je dobra osoba. Pamtićemo je po njenim pesmama. Malo je takvih pevačica kao što je Merima - zaključio je Bešlić.

Podsetimo, Merima Njegomir preminula je 20. novembra, nakon teške bolesti, u 69. godini, u Beogradu.

(Dnevni avaz)

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)