ŠTA ĆE REĆI KRALJEVSKA PORODICA? Megan Markl stenjala na ulici, mjaukala, pila mleko na cuclu! (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 21:25

VEST da Megan Markl i princ Hari nemaju nameru da Božić provedu s kraljicom Elizabetom i ostatkom porodice u Sandringemu za mnoge nije iznenađenje.

ШТА ЋЕ РЕЋИ КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА? Меган Маркл стењала на улици, мјаукала, пила млеко на цуцлу! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter

Sada, posle “performansa” vojvotkinje od Saseksa nema sumnje da ovaj par sa decom neće posetiti Veliku Britaniju za predstojeće praznike.

Naime, Megan Markl je gostovala je u tok šou Elen Dedženeres. Susret je započela pričom kako je srećna u Kaliforniji sa Harijem i njihovo dvoje dece. Ona je ponovo pokušala da se distancira od kraljevske porodice, a to je, kako su ocenili britanski mediji, najviše učinila glumeći u skrivenoj kameri, gde je pokazala svoju najblesaviju stranu.

Megan je imala zadatak da se našali s uličnim prodavcima, i to tako što bi slušala svaku instrukciju koju joj je Elen šaputala na uho. Megan je na ulici prvo dodirnula svoj nos i lakat, pa uradila jedan čučanj, a onda je usledio pravi šou.

Producentkinja Eleninog šoua je uličnim prodavcima rekla da je ona pomoćnica Megan Markl i da želi normalno u kupovinu, te da je svi tretiraju normalno. Megan je potom napravila šou - prvo je gledala kristale na štandu, a onda joj je Elen naredila da jedan stavi na glavu i počne da stenje.

— Staviću ovo na svoju glavu — rekla je i zatvorila oči. — Ovo je divno — dodala je Megan.

Sledećem prodavcu, koji je prodavao ljute soseve, Megan je skakutala pred očima i raspitivala se za ovu hranu.

— Dajte mamici da proba ovo! Moj dragi obožava ljute soseve — rekla je, pa počela da gricka čips kao veverica.

— Nije pikantno, dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi da se oljuti — vikala je Megan.

- Mamici treba mleko - viknula je i izvadila iz torbe dečju flašicu s mlekom i počela je piti, a prodavac je bio u čudu.

Treću prodavačicu je pitala može li mamica da proba keks, pa i njega jela kao veverica, a onda je ispričala vic kome se sama naglas smejala, pa zbunila prodavačicu.

Svoj performans je završila time što je odlučila da pokaže kako zabavlja svoju decu, pa počela da pleše kao mačka i da — mjauče!

BONUS VIDEO - "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)