NEKAD JE PRODAVALA KRV DA BI JELA: Danas je milionerka, a uprkos neverovatnoj lepoti muškarci su je uvek ostavljali

Novosti online

14. 11. 2021. u 00:23

NEKADAŠNjA frontemenka benda "Pussycat dolls" Nikol Šerzinger danas ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih pevačica u Holivudu, a iako iza sebe ima armiju fanova, i može sebi da priušti sve što poželi, stvari nisu uvek bile tako idealne.

НЕКАД ЈЕ ПРОДАВАЛА КРВ ДА БИ ЈЕЛА: Данас је милионерка, а упркос невероватној лепоти мушкарци су је увек остављали

Foto: EPA

Nikol je nekad morala da pribege više nego esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti. Dok je studirala, kaže, radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

I dan - danas, iako na svom računu ima milione i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

Osim što je sa ženskim bendom "Pussycat dolls" stekla ogromnu popularnost, podjednako je uspešna i u solo karijeri, a oprobala se i kao sudija u britanskom šou programu "X factor". Ipak, tokom godina najviše se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela. Sada je prvi put u vezi u kojoj, kako kaže, zaista pored sebe ima pravog muškarca, a nedavno su ona i nekadašni ragbista Tom Evans proslavili prvu godišnjicu veze. Već neko vreme se šuška i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom. Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila sedam godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom. Srećom, Nikol je danas našla sreću pored osobe kojoj je "numero uno" u svakom pogledu, a sada defitnivno ima sve o čemu je nekad mogla samo da sanja - i novac, slavu, bogatstvo i ljubav.

(Wanted.Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna