DELE BINU SA PRIJATELJIMA: Specifičan koncert "I-pleja" u Beogradu 27. novembra

V. N.

02. 11. 2021. u 14:12

BEND "I-plej", po prvi put u karijeri, prirediće beogradskoj publici 27. novembra (21.00) u Domu omladine koncert, na kom će podeliti binu sa dragim prijateljima i kolegama (ulaznice 800 dinara).

ДЕЛЕ БИНУ СА ПРИЈАТЕЉИМА: Специфичан концерт И-плеја у Београду 27. новембра

Foto D. Mataruga

- Biće nam čast da zasviramo zajedno sa ljudima koji su nam na razne načine pomogli - ističe pevačica i basistkinja benda Maja Cvetković.

- Kroz našu ne tako kratku karijeru stekli smo mnogo prijatelja. Nadam se da ćemo svi biti dobro, i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra.

Grupa je u 2020. objavila, posle diska i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri, album "Sloboda".  Letos su svirali na dva filmska festivala, kao i na "Bir festu", "Egzitu", niškoj "Nisomniji", aleksinačkom "Al rok festu", "Er festu" u Obrenovcu...

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)