NEKO JE SMESTIO ALEKU BOLDVINU? Istražitelji sumnjaju da incident u kom je glumac ubio snimateljku nije bio slučajan

Novosti onlajn

27. 10. 2021. u 19:55

SLUČAJ ubistva i ranjavanja na setu filma "Rust" i dalje je misterija. Alek Boldvin (63) je filmskim pištoljem upucao snimateljku Halinu Hačins i reditelja Džoela Suzu zbog čega je ona podlegla ranama.

НЕКО ЈЕ СМЕСТИО АЛЕКУ БОЛДВИНУ? Истражитељи сумњају да инцидент у ком је глумац убио сниматељку није био случајан

Foto: Tanjug/AP Photo

Istražitelji nisu odbacili mogućnost da nesrećni slučaj i i nije bio slučajan, piše New York Post.

Naime, još uvek niko nije uhapšen niti optužen, ali i dalje se uzima u obzir da je moguće da je neko to sve pomno isplanirao.

- Mnogo toga kruži internetom, pa ako i ljudi imaju informacije trebalo bi da jave obavezno nama - rekao je Huan Rios, osoba zadužena za odnose s javnošću Santa Fe policije.

Foto: Tanjug/AP Photo

Dodao je i da policija radi "sporo i metodično u najboljem cilju istrage, ali i da će trajati neko duže vreme" i to sve zbog broja svedoka na licu mesta koji tek treba da se ispitaju.

- Moramo da se potrudimo i obezbedimo integritet istrage jer kada se podignu optužnice i taj slučaj mora da se održi na sudu - objasnio je Huan.

Detektivi su napravili spisak zaplenjenih stvari sa ranča "Bonanza Creek", gde su između ostalog i tri revolvera, najmanje 9 čaura i municija u kutijama, kao i torbica puna metaka, a bilo je čaura i na samom setu. Nije precizirana vrsta municije koja je nađena niti je dato više detalja.

Da podsetimo, Ijan A. Hadson, jedan od glumaca u ovom filmu ispričao je da je snimanje bilo "opasno po život". Bio je prestravljen za vreme snimanja scene u kojoj drugi ubijaju njegov lik odmetnika koristeći pritom 20 pravih pištolja i dve prave puške.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

VIDEO KOJI SE DELI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Više od 400 Pakistanaca seksualno uznemirava Tiktokerku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije