KANJE VEST “NA APARATIMA”: Strastven poljubac Kim Kardašijan i poznatog zavodnika koji damama slama srca (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2021. u 00:19

STARLETA Kim Kardašijan (40) i komičar Pit Dejvidson (27) poljubili su se tokom skeča kao Aladin i Jasmin, u emisiji "Saturday Night Live", a zbog Kardašijankinih šala koje nisu zvučale prijatno mnogi su šokirani.

КАЊЕ ВЕСТ “НА АПАРАТИМА”: Страствен пољубац Ким Кардашијан и познатог заводника који дамама слама срца (ВИДЕО)

Foto: AP

Kardašijanka je gostovala u popularnom šou programu gde je imala i svoj duhoviti monolog, skečeve poput "Narodnog suda", "Loto izvlačenje" i "Jasmin i Aladin".

U Kardašijankinom slučaju ona kao Jasmin je bila, kako mnogi komentarišu, veoma zla i gruba prema Aladinu, kog je u skeču igrao Pit.

- Osećaš li se samosvesno jer sam ćerka sultana, a ti si samo niski ulični pacov? - Jasmin pita Aladina.

- Da li se plašiš jer sam prijatelj sa gomilom bogatih poznatih ličnosti, a tvoj jedini prijatelj je majmun? - pitala je Kardašijanka kao Jasmin Aladina.

Zatim, nakon što duh udovolji Aladinu želju za većim polnim organom, Jasmin pita Aladina: "Hoćeš li me poljubiti ili ne?", nakon čega počinju da se ljube.

“Kako ga je ponizila", "Opa, kakav poljubac!", "Ne znam kome je ovo smešno", "Kanje na aparatima", "Meni je ovo super", "Moderna verzija Aladina mi se ne dopada", "Kim u emisiji isprozivala celu porodicu, pa i Aladina", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!