MARINA TUCAKOVIĆ JE VOLELA SAMO NJEGA: Futa je bio njena najveća ljubav, uvek je bio uz nju

Novosti online

19. 09. 2021. u 21:29

MARINA Tucaković, naveći muzički tekstopisac u regionu, preminula je nakon borbe sa teškom bolešću u 67. godini.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ ЈЕ ВОЛЕЛА САМО ЊЕГА: Фута је био њена највећа љубав, увек је био уз њу

Foto: Arhiva Novosti

Njen suprug je bio naš proslavljeni kompozitor Aleksandar Radulović Futa, i sve bolne, ali i srećne trenutke, je proživljavala uz njegovu podršku.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Marina i Futa/Foto: Arhiva Novosti

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Malo pre njene smrti Futa je govorio o njenom stanju, i istakao je da se divi njenoj energiji, kao i da je ona bila vedrog duha.

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - rekao je tada Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo