ŽENI SE SIN ZVEZDANA TERZIĆA: Krem srpskog društva na jednom mestu, svadba u luksuznom hotelu

Novosti online

18. 09. 2021. u 17:51

VALENTINA Lopičić i Kostadin Terzić danas će izgovoriti sudbonosno "da", a svadba će ubrzo biti upriličena u svečanoj sali jednog luksuznog hotela u centru prestonice.

ЖЕНИ СЕ СИН ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Крем српског друштва на једном месту, свадба у луксузном хотелу

Foto: Instagram

Među prvima stigli su domaćini, i to Kostadinova majka Svetlana i sestra Maša Terzić. Obe su blistale u svečanim kreacijama, a ništa manje nije se ni očekivalo od njih na ovako bitan dan. Ubrzo za njima, došao je i Zvezdan Terzić, koji se odmah uputio u salu hotela.

Na spisku je oko 200 zvanica koje će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića, uz još šest pevača.

Među prvima stigli su Vladimir Petrović Pižon, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, bivši fudbaler Partizana Stefan Babović, veliki broj sadašnjih i bivših ministara u Vladi Republike Srbije.

Nešto kasnije na svadu su stigli i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, Danilo Vučić, ali i mnogobrojne legende kluba iz LJutice Bogdana.

Podsetimo, početkom avgusta su iz porodice Terzić stigle lepe vesti - da će Valentina i Kostadin uskoro drugi put postati roditelji. Lepa Crnogorka ponovo je u drugom stanju, a radosnu vest saznali su ubrzo nakon rođendanske proslave i krštenja sina Vuka.

BONUS VIDEO:

Nije Bogdan: Na rođendanu ovaj muškarac sproveo Cecu u kuću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)