STAJLING GORANA BREGOVIĆA ZA ČISTU DESETKU: Odelo u letnjim tonovima i jedan detalje koji nikome ne može da promakne! (FOTO)

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 22:43

BEOGRADSKI "Bir fest" počeo je večeras na Ušću.

СТАЈЛИНГ ГОРАНА БРЕГОВИЋА ЗА ЧИСТУ ДЕСЕТКУ: Одело у летњим тоновима и један детаље који никоме не може да промакне! (ФОТО)

Foto M. Anđela

Pored ostalih izvođača, prve večeri festivala nastupa i popularni sastav "Bijelo dugme". 

Ono što naročito privlači pažnju jeste fantastičan stajling Gorana Bregovića, koji i večeras i te kako ostavlja utisak odabirom odevne kombinacije. 

Foto M. Anđela

Popularni Brega je za nastup na Bir festu odabrao odelo u pastelno žutoj nijansi, koje je upotpunio fantastičnim cipelama u upečatljivoj metalik plavoj boji!

Foto M. Anđela

Podsetimo, pored sastava "Bijelo dugme", prve večeri Bir festa pred beogradskom publikom nastupaju i "Galija", "Tap 011" i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi.

Foto M. Anđela

Red na ulazima je bio veliki pošto je uslov za ulazak na festival potvrda o vakcinaciji, potvrda da je osoba preležala kovid-19, negativan PCR test ili negativan brzi antigenski test.

Festival je omogućio testiranje po ceni od 490 dinara, a kako se može videti na licu mesta testiranje se uredno odvija. Punkt za testiranje u blizini održavanja festivala nalazi se na parkingu iza Tržnog centra Ušće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili