TRADICIJA POZITIVNE ENERGIJE: Više od 3.000 posetilaca na šestom "Mauntin mjuzik festu" na Divčibarama

B. PUZOVIĆ

17. 08. 2021. u 07:00

NA Divčibarama je završen šesti "Mauntin mjuzik fest", koji je prvi put u trodnevnom izdanju, ugostio više od 3.000 posetilaca iz različitih krajeva Srbije i regiona.

ТРАДИЦИЈА ПОЗИТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Више од 3.000 посетилаца на шестом Маунтин мјузик фесту на Дивчибарама

Foto MMF

Pored sjajnog rok i elektronskog zvuka, kvalitetne muzike na ski-stazi Crni vrh, organizatori su obezbedili i bogat program za goste različitih uzrasta.

Na glavnoj bini nastupili su z++, Tkač, "Stereo banana", Ida Prester, "Fank šui", Bvana, "Neznani ludaci", "Lost propeleros", "Dram", "Vajt siti soul", Timbe, Pepe i Fankcioner.

Ovogodišnji festival zatvoren je afterpartijem popularnog Bege Fanka.

Foto MMF

U hladu Čudesne šume, za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji. Ljubitelji prirode i sporta mogli su da uživaju u Trci boja, panoramskoj vožnji žičarom, te brojnim aktivnostima.

- "Mauntin mjuzik fest" je i ove godine pokazao da popularnost butik festivala raste i da glavni parametri uspešnosti manifestacija više nemaju komercijalni karakter - kaže Matija Tripković, jedan od organizatora.

- Poštujući sve propisane epidemiološke mere, drago nam je da smo i ove godine uspeli da posetiocima svih uzrasta obezbedimo jedinstveno festivalsko iskustvo. Nastojaćemo da tradiciju odličnog provoda i pozitivne energije održimo i narednih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!