PREMINUO PEVAČ MILUTIN SRETENOVIĆ SRETA: Sinoć održao koncert, jutros ga kolega pronašao mrtvog u sobi

Novosti online

08. 08. 2021. u 11:17

MILUTIN Sretenović Sreta, pevač „Mostar Sevdah Reuniona“, kako saznaje "Avaz", umro je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi, nakon što je sinoć ovaj popularni sastav održao koncert.

ПРЕМИНУО ПЕВАЧ МИЛУТИН СРЕТЕНОВИЋ СРЕТА: Синоћ одржао концерт, јутрос га колега пронашао мртвог у соби

Foto: Printskrin

- Šokiran sam, izgubili smo divnog čoveka i vrhunskog umjetnika. Naravno, prekidamo koncerte "Mostar Sevdah Reuniona". Večeras je trebao biti koncert u Šibeniku i dan kasnije u Trogiru - rekao je potreseni producent koncerata Tomislav Kašljević.

Kako kaže, Sreta je sinoć poslednju pesmu otpevao "Čudna jada od Mostara grada". Nakon toga nije želeo večerati, već se povukao u hotelsku sobu.

Sretin cimer, bubnjar Senada Trnovac, jutros nakon doručka se vratio u hotelsku sobu te je nažalost primetio da Sreta ne diše i pozvao je Hitnu pomoć koja je konstatirala smrt.

Milutin Sretenović Sreta je imao 74 godine i proslavio se učešćem u emisiji "Nikad nije kasno".

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu