ONA JE DAMIANU SLOMILA SRCE: Imala je razlog da stavi tačku na njihovu vezu

Novosti online

02. 08. 2021. u 11:10

FRONTMEN grupe "Moneskin" drži do privatnosti, pa se o njegovom životu ne zna mnogo, ali je poznato da je na putu ka slavi u Italiji imao podršku jedne devojke... sve dok nije zaista postao poznat.

ОНА ЈЕ ДАМИАНУ СЛОМИЛА СРЦЕ: Имала је разлог да стави тачку на њихову везу

Foto: EPA

Damijano David (22), pevač i frontmen glam rok benda "Moneskin", koji je odneo pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, nesumnjivo je zvezda godine. Pored glasa i nastupa, njega svakako izdvaja i izuzetan izgled, na koji je malo ko ravnodušan, a posebno su oduševljene žene.

Na žalost devojaka, Damijano je srećno zaljubljen u influenserku Đorđu Soleri, ali ona nije prva velika ljubav u njegovom životu. Kako pišu italijanski mediji, pre veze sa Đorđom, zgodni Italijan ljubio je izvesnu Lukreciju Petrarku.

Prema pisanju italijanskih portala, nije poznato koliko je njihova ljubav trajala, ali se zna da se završila 2017. godine, ubrzo nakon što je grupa "Moneskin" očarala Italiju učešćem u takmičenju "Iks faktor".

Navodno, Lukrecija nije mogla da se nosi s novostečenom slavom svog dečka i devojkama koje su ga pratila u stopu i gledale s divljenjem, pa je njihova veza bila osuđena na propast.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju