REPERI, ROKERI I BAJKERI: Poslednjeg vikenda u julu Overload festival u Vladičinom Hanu

D. RISTIĆ

25. 07. 2021. u 09:03

FESTIVALSKO leto u Srbiji nastavlja se Overload festivalom u Vladičinom Hanu, koji će poslednjeg vikenda u julu ugostiti zvezde roka i hip-hopa.

РЕПЕРИ, РОКЕРИ И БАЈКЕРИ: Последњег викенда у јулу Overload фестивал у Владичином Хану

Foto B. P.

U petak, 30. jula, na glavnoj bini će nastupiti Sajsi Em-Si, "Sanšajn", Foks i Suril i di-džej Kristijan Molnar. Naredne večeri publici sa juga Srbije predstaviće se "Artan Lili", Ivana Peters i Đorđe David, "Teksas flad" sa specijalnom gošćom Bojanom Stamenov i Lea Dobričić.

Ivana Peters, Foto ATA Images

Specijalno iznenađenje ove godine je gitarska radionica koju će prvog festivalskog dana održati čuveni gitarista Borko Mitić, Srbin koji se muzikom godinama uspešno bavi u Kanadi, kao i gitarista "Teksas flada" Nenad Zlatanović. U okviru pratećeg programa biće priređena i izložba fotografija sa svih prethodnih festivala.

Sajsi Em-Si, Foto ATA Images

Organizatori navode da će za vreme trajanja programa biti poštovane sve epidemiološke mere koje u tom trenutku budu važile u zemlji, o čemu se na dnevnom nivou usaglašava za Zavodom za javno zdravlje. Zanimljivo je da će, ako sve bude u redu, Overload biti jedan od retkih festivala u kojem će posetiocima biti dostupan besplatan kamp. Neće izostati ni moto-skup sa tradicionalnim defileom bajkera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a