MISLILA SAM DA MI VIŠE NIKO NEĆE UKRASTI SRCE: Bekvalčevoj je u prepunoj diskoteci prišao dečak, evo šta joj je poklonio (VIDEO)

D. T.

20. 07. 2021. u 21:01

POP zvezda Nataša Bekvalac je doživela nesvakidašnju scenu na nastupu.

МИСЛИЛА САМ ДА МИ ВИШЕ НИКО НЕЋЕ УКРАСТИ СРЦЕ:  Беквалчевој је у препуној дискотеци пришао дечак, ево шта јој је поклонио (ВИДЕО)

Foto: TV Prva printskrin

Naime, usred nastupa na binu se popeo dečak koji je prišao Bekvalčevoj i poklonio ružu. Nataša ga je grlila, a snimak je podelila na svom Instagram profilu.


- Mislila sam da mi nikada niko više neće ukrasti srce. Kažu mi, biće kada se najmanje budeš nadala. Tako i bi. Negde oko 23 sata.Budva. Na daskama koji su moj teren. Pozdravi tatu i poljubi mamu. I čestitaj joj. Znaće mama na čemu - napisala je pevačica ispod objave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)