NIŠTA KAVIJAR? Karleuša pokazala šta jede tokom leta u privatnom avionu

Novosti onlajn

06. 07. 2021. u 19:33

POP zvezda Jelena Karleuša počela je sa nastupima nakon duge pauze prouzrokovane pandemijom korona virusa.

НИШТА КАВИЈАР? Карлеуша показала шта једе током лета у приватном авиону

Foto ATA Images

 Pevačica je počela da objavljuje na svom Instagramu fotografije sa putovanja na nastupe, te je tako pokazala kako leti privatnim avionom.

Naime, Jelena je na Ohrid putovala u Versaće haljini o kojoj se pričalo danima, jer ju je istog dana obukla i svetska zvezda Sofija Vergara, ali ni u povratku s Ohrida nije ništa manje oduševila fanove.

Jelena je izabrala belu haljinu hrvatskog dizajnera Zigmana, dok je stajling upotpunila Versaće sandalama i torbicom.

Osim stajlinga koji nikada ne prolazi nezapaženo, mnogima je jedan detalj "zapao za oko". JK je uslikala svoj obrok tokom leta, a na stolu su se našle brojne voćne salate.

Iako je mnoge iznenadilo to što Jelena jede samo voće, upućeniji fanovi znaju da je već duže vreme na posebnom režimu ishrane, koji joj je prepisao nutricionista, te vodi računa šta jede i u koje vreme.

Foto Instagram/karleusastar

Bilo je i onih koji su bili oduševljeni time što se zvezda nije hvalila skupocenim i neobičnim specijalitetima, već je jela nešto što svako i kod kuće može da napravi.

"A kavijar i to, ništa?", "Gde je ostatak posluženja?", "Svi koji misle da je Jelena umišljena, treba ovo da vide. Žena jede najobičniju voćnu salatu", "Bravo, tako se pazi na liniju", "Najlepše letnje osveženje", "Žena nema kompleks, može da jede sve što joj se prohte", "Samo ovo jedete? Ma daj...", samo su neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna