KARLEUŠA PROGOVORILA O OPERACIJAMA: Pevačica nikad iskrenija - Priznala šta je sve radila, a šta tek planira

Novosti online

02. 07. 2021. u 20:33

JELENA Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih i negovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, kao i neko ko u svoj izgled ulaže mnogo.

КАРЛЕУША ПРОГОВОРИЛА О ОПЕРАЦИЈАМА: Певачица никад искренија - Признала шта је све радила, а шта тек планира

Foto: Instagram

Pevačica nikada nije krila da je pobornik estetske hirurgije ako žena ima granicu, a u više navrata je govorila o tome da ima silikone u grudima.

Ipak, da ni ona nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom je i sama priznala i otkrila šta je sve uradila na sebi.

- Plastična hirurgija je fantastična stvar. Ako se ne pretera i ako se radi pametno pametno, može da se izgleda fantastično. Pravim plan kako da se bavim ovim poslom narednih 20 godina, a da izgledam ovako, da se ne promenim. Nisam upala u priču o Dorijanu Greju koji želi da zauvek izgleda mlado, ali moj posao je da izgledam dobro. Jedine dve korekcije koje sam radila su grudi i usne. Ali usne nikada nisu bile trajne, nego nešto što mora iznova da se radi. Smatram da sve što je trajno na licu može da ima velike posledice - rekla je Jelena i dodala da planira da radi i botoks.

- Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto čime se ja hvalim. Vreme je sad. Nekada je bolje početi na vreme, nego da se dese trajne posledice koje samo radikalnije mogu da se reše. Ušla sam upravo u tu fazu kada je poslednji voz za neku vrstu inervencija - rekla je pevačica kroz smeh.

Na pitanje šta bi još uradila na sebi, Jelena je bila iskrena i priznala da joj je želja da operiše nos.

- Moja životna želja je da operišem nos. Ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore - rekla nam je Jelena.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)