KNJIGA ZA ŽENE I MUŠKARCE KOJI IH POŠTUJU:U prodaji novi roman Jelene Bačić Alimpić, "Nisam kriva"

V. N.

29. 06. 2021. u 10:19

NOVI roman "Lagunine" bestseler autorke Jelene Bačić Alimpić, hrabriji nego ikad pre pod nazivom "Nisam kriva", donosi, kako se ističe, intrigantnu priču o sudbini dveju žena koje su se našle pred ponorom života, ali su opstale zahvaljujući hrabrosti, upornosti i borbi.

КЊИГА ЗА ЖЕНЕ И МУШКАРЦЕ КОЈИ ИХ ПОШТУЈУ:У продаји нови роман Јелене Бачић Алимпић, Нисам крива

Foto Marko Ristić

- Ovo je knjiga namenjena svim ženama, odnosno svima nama koje tako često drugi lažno predstavljaju, ali i muškarcima koji poštuju žene - kaže autorka. - To je uzbudljiv psihološki triler sa elementima drame, sa mnogo zapleta, brzog ritma, te se nadam da će se čitaocima dopasti. Ideju za ovu priču sam dobila sasvim spontano, razmišljajući o svim onim ženama koje nisu krive.

U sižeu romana se navodi:

- Federalni istražni biro je zatražio psihijatrijsku procenu jedne od najpoznatijih zatvorenica u državi. Slučaj je dodeljen doktorki Hani Rajs, koja odlazi u ozloglašeni ženski zatvor u Indijani. Posle spektakularnog bega iz zatvora u kom je prvobitno tamnovala, Sara Porter je uhvaćena i ponovo zatočena. Tokom neizvesne i iscrpljujuće istrage doktorka Rajs dolazi do zapanjujućih otkrića, istovremeno slažući mozaik Sarine kompleksne ličnosti. Umnogome različite, dve žene se na neobičan način zbližavaju i postaju saveznice kada shvate da su im životi u opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!