MEGAN MARKL OTKAZALA SVE OBAVEZE: Ima problema u trudnoći?

Tanjug

05. 06. 2021. u 12:48

SUPRUGA britanskog princa Harija Megan Markl otkazala je sve obaveze zbog problema u trudnoći s drugim detetom, preneli su britanski mediji.

МЕГАН МАРКЛ ОТКАЗАЛА СВЕ ОБАВЕЗЕ: Има проблема у трудноћи?

Foto: EPA

Nakon što je prošlog leta izgubila bebu, ona je odlučila da rizik smanji na minimum.

Bivša zvezda serije "Suits" s princom Harijem već ima sina Arčija Harisona, a par je najavio da očekuju još jedno dete.

Kasnije je otkriveno da je u pitanju devojčica, međutim, par se trudi da detalje o trudnoći drži u privatnosti zbog čega nije poznato kada bi njihova ćerka mogla doći na svet, prenosi portal Klix.ba.

Britanski mediji, pre svih magazin InTach, navode da vojvotkinja od Saseksa teže podnosi ovu trudnoću uz nesanicu, brojne mučnine i glavobolje zbog čega je otkazala sve profesionalne obaveze.

Prethodno su Veniti Fer i Pejdž Siks najavili da su i Megan i Hari planirali da uzmu porodiljsko odsustvo kako se kraj trudnoće približava i kako bi po rođenju deteta mogli maksimalno da se posvete porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)