SLAVA DONELA RADOST: Svečano u ugljevičkom vrtiću

V.M.

20. 12. 2020. u 21:16

DEČIJI vrtić „Duško Radović“ iz Ugljevika obeležio je, lomljenjem slavskog kolača krsnu slavu Svetog Nikolu čudotvorca-Nikoljdan.

СЛАВА ДОНЕЛА РАДОСТ: Свечано у угљевичком вртићу

Foto: V.M.

Protojerej - stavrofor Milan Topić poželeo je deci i vaspitačima dobro zdravlje, dug život i Božji blagoslov.

- Da bude puno dece u svim vrtićima, da se širi, da ima što više dece koji će pohađati vrtić. Neka Gospod molitvama svetog oca Nikolaja, koji je zaštitnik dece i svih ljudi, onih koji pate, boluju stradaju, putnika, moreplovaca, podari svakog dobra - poručio je Topić.

Direktor ove ustanove Mladen Stevanović istakao je da ova pedagoška godina ima više od 150 polaznika.

- Osnovna misao vodilja u našem radu je da vrtić kao mesto zajedničkog življenja dece, bude nadogradnja porodičnom vaspitanju, pa se trudimo da obezbedimo uslove da se deca u vrtiću osećaju zadovoljno, sigurno i srećno kao u svom domu - rekao je Stevanović.

Slavi vrtića prisutvovao je i načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić koji je čestitao deci i zaposlenima slavu uz želju da ih prati napredak, kao i svim sigrađanima koji proslavljaju Svetog Nikolu.

- Vrtić je ostvario veliki napredak u prethodnom periodu, postoji potreba za proširenjem kapaciteta, a uskoro ćemo uraditi projekat proširenja i time omogućiti da sva deca sa područja naše opštine pohađaju vrtić - rekao je Perić, koji je izrazio zadovoljstvo, jer je smanjena cena celodnevnog boravka u vrtiću sa 130 KM na 95 KM što ga čini jednim od najpovoljnijih u Srpskoj.

Slava je proslavljena poštujući epidemiološke mere, a kum slave je Boračka organizacija Ugljevika koja je svim plaznicima vrtića poklonila nikoljdanske paketiće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)